Email Adres Maken: Manieren Nieuw Yahoo account

In dit artikel onderzoeken we zes verschillende manieren om uw eigen e-mailadres aan te maken zonder een Email Adres Maken nieuw Yahoo account aan te maken. Voor elke optie krijgt u een stapsgewijs proces en enkele tips over wat u niet moet doen, dus lees verder en ontdek wat het beste voor u werkt!

Email Adres Maken

Een inkomend e-mailadres aanmaken

Als u een e-mailadres wilt maken dat uw Yahoo account niet gebruikt, zijn er een paar manieren om dit te doen. Ten eerste kunt u een gratis e-mailadresservice zoals Gmail gebruiken. U kunt ook een e-mailadres maken met een andere webbrowser. Ten slotte kunt u een e-mailadres maken met behulp van een gratis webgebaseerde e-mailservice zoals Hotmail.

Om een ​​inkomend e-mailadres aan te maken met Gmail, open je de Gmail-website en log je in. Klik aan de linkerkant van de pagina op ‘Inkomende e-mail’. Voer onder ‘Een nieuwe inkomende e-mail maken’ uw naam en e-mailadres in. Klik op ‘Maken’.

Om een ​​e-mailadres aan te maken met een andere webbrowser, opent u de gewenste webbrowser en logt u in. Klik in de bovenste werkbalk op “E-mail” en klik vervolgens op “Nieuw e-mailadres maken”. Voer uw naam en e-mailadres in en klik op ‘Maken’.

Om een ​​e-mailadres aan te maken met behulp van een gratis webgebaseerde e-mailservice zoals Hotmail, logt u in op uw Hotmail-account. Klik in de rechterbovenhoek van het scherm op ‘Meer instellingen’. Selecteer onder ‘Geavanceerde opties’ de optie ‘Een ander e-mailadres gebruiken’. Voer uw naam en e-mailadres in en klik op “Volgende”. Klik op ‘Account maken’.

Een nieuw uitgaand e-mailadres aanmaken

Als u een nieuw e-mailadres wilt maken zonder een nieuw Yahoo-account aan te maken, kunt u een van de volgende methoden gebruiken.

  1. Gebruik een domeinnaam Als u al een domeinnaam heeft, kunt u deze gebruiken om uw nieuwe e-mailadres aan te maken. Voer eenvoudig uw domeinnaam in het veld “E-mailadres” in wanneer u uw account aanmaakt. Deze methode is het eenvoudigst en meest betrouwbaar, maar is mogelijk niet voor alle domeinen beschikbaar.
  2. Gebruik een e-mail doorstuurservice Een andere optie is om een ​​e-mailforwardservice te gebruiken. Met deze services kunt u al uw e-mailadressen (inkomend en uitgaand) doorsturen naar een nieuw e-mailadres dat u zelf aanmaakt. Nadat u uw doorstuurservice heeft ingesteld, komt al uw e-mail op uw nieuwe adres aan. Deze methode is ingewikkelder dan het gebruik van een domeinnaam, maar is ook flexibeler. U kunt deze methode ook gebruiken als u geen domeinnaam heeft.
  3. Gebruik Google Mail Als geen van de bovenstaande opties voor u werkt, kunt u proberen Google Mail te gebruiken. Google Mail vereist geen login, dus het zou gemakkelijk toegankelijk moeten zijn, zelfs als je geen account hebt bij Yahoo of Gmail.
  4. Gebruik een gratis e-mailadresgenerator. Enkele van de meest populaire gratis generatoren voor e-mailadressen zijn Google GmailAddress en HotmailAddress. Deze tools zullen automatisch een nieuw e-mailadres voor u genereren zonder dat u een nieuw Yahoo-account hoeft aan te maken.
  5. Gebruik een doorstuurservice voor e-mail. Een andere optie is om een ​​e-mailforwardservice te gebruiken. Met deze service kunt u uw huidige e-mailadres omleiden naar een nieuw e-mailadres dat u aanmaakt. Voer eenvoudig het nieuwe e-mailadres in de instellingen van de doorstuurservice in en uw huidige e-mail wordt naar dat adres verzonden.
  6. Gebruik een online wachtwoordbeheerder. Een laatste optie is om een ​​online wachtwoordbeheerder te gebruiken. Met dit type tool kun je al je wachtwoorden op één plek bijhouden en kun je ook gemakkelijk nieuwe wachtwoorden maken voor verschillende websites en services.

Mailsjablonen maken

Als u geen nieuw Yahoo-account wilt maken, kunt u e-mailsjablonen maken die automatisch uw e-mailadres en andere informatie invullen. Er zijn veel gratis e-mailsjablonen online beschikbaar. U kunt ook uw eigen e-mailsjabloon maken met behulp van een online tool zoals Microsoft Word of Google Docs.

Nadat u uw e-mailsjabloon hebt gemaakt, hoeft u deze alleen nog maar te openen in de gewenste toepassing en de benodigde informatie in te voeren. U kunt uw e-mailsjabloon ook zo instellen dat deze elke dag of week automatisch e-mails verstuurt. Dit bespaart u tijd en moeite bij het verzenden van e-mails.

Een aangepaste e-mailclient maken

Als u een aangepast e-mailadres wilt maken zonder een nieuw Yahoo-account aan te maken, kunt u een aangepaste e-mailclient gebruiken. Er zijn verschillende gratis en betaalde opties beschikbaar, dus kies er een die bij je past.Een optie is om MailChimp te gebruiken. Deze service biedt een gratis proefperiode en stelt u in staat om tot 500 e-mailadressen per account aan te maken.

  • U kunt ook contacten toevoegen vanaf uw telefoon, Gmail of andere accounts. MailChimp heeft ook een breed scala aan sjablonen beschikbaar.
  • Een andere optie is om Outlook Express te gebruiken. Dit programma is gratis en kan worden gedownload van Microsoft Windows of Apple Macs. Met Outlook Express kunt u tot 30 e-mailadressen per account aanmaken. U kunt ook contacten toevoegen vanaf uw telefoon, Gmail of andere accounts. Outlook Express heeft echter geen ingebouwde sjablonen.
  • Als u meer controle wilt over uw e-mailadressen, kunt u overwegen een e-mailservice zoals Gmail of Yahoo Mail te gebruiken. Deze services bieden meer aanpassingsopties en stellen u in staat meer functies toe te voegen, zoals e-mailmaatjes en spamfilters. Ze zijn echter duurder dan de hierboven genoemde gratis opties.

Conclusie

E-mailadressen zijn essentieel voor bedrijven van elke omvang, en het kan een uitdaging zijn om ze aan te maken zonder een nieuw Yahoo-account aan te maken. Als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om je eigen e-mailadres aan te maken zonder je aan te melden voor een nieuw account, bekijk dan MailChimp. Met deze service kun je een e-mailadres aanmaken met dezelfde domeinnaam als je website, dus het is perfect als je al een domeinnaam hebt en e-mailmarketing wilt gaan gebruiken. Daarnaast biedt MailChimp talloze handige functies, zoals geautomatiseerde e-mails, A/B-testen en meer.

Plaats een reactie